Friday , June 22 2018
Home / Svijet i dešavanja / Niko se nije mogao sjetiti kćerke Princeze Dajane koja je pomalo zaboravljena: Ona je odrasla i učiteljica je u jednoj školi!

Niko se nije mogao sjetiti kćerke Princeze Dajane koja je pomalo zaboravljena: Ona je odrasla i učiteljica je u jednoj školi!

PROŠLO JE VIŠE OD DVIJE DECENIJE KADA JE STRADALA TRAGIČNO U PARIZU JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH PRINCEZA SVIJETA, POPULARNA DAJANA ILI LEJDI DI KAKO JE DOBILA NADIMAK. O NJOJ PRIČE NIKADA NEĆE IZUMRIJETI, A KAKO PROLAZI VRIJEME, TAKO I MI SAZNAJEMO SVE VIŠE INFORMACIJA VEZANO ZA NJU… 

Uvijek nešto novo nikne, a ono što se slabo ko može sjetiti, to je da je Dajana išla po svijetu kako bi pružala mir i toleranciju, a ona je tokom jedne posjete u Indiji primjetila jednu djevojčicu, koju je  stavila u krilo, a potom joj je rekla da je ona njena kćerka.

Dajana je uvijek pazila na nju, a ona se zove Avanti. 1997.godine je poginula Dajana, a upravo te godine one su se trebale i upoznati. Kako kaže Avanti, dopisivale su se, i dogovorile da se vide u skorije vrijeme, ali njena smrt je prekinula sve to.

Avanti je danas učiteljica u jednoj indijskoj školi, a u slobodno vrijeme, ona se bavi i plesom. POgledajte kako ona sada izgleda, sigurno ćete se iznenaditi…

infosavjetnik.com

 

O nama nedim

Vidi još

STRAHOTA KOJA JE OBIŠLA SVET: Jedanaestogodišnja devojčica se ubila, a na telu je urezala ove reči

Mili Tuomej (11) iz Dablina, bila je toliko nezadovoljna svojim izgledom da se na kraju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *