Friday , June 22 2018
Home / Zabava i zanimljivosti / Majka ga je ostavila u kutiji za cipele jer je rođen sa manom. 17 godina kasnije on je oduševio svijet!

Majka ga je ostavila u kutiji za cipele jer je rođen sa manom. 17 godina kasnije on je oduševio svijet!

Ovog dječaka i njegovog brata su pronašle časne sestre i to u kutiji za cipele. Majka ih je ostavila. Imali su nerazvijene udove što je posljedica ratnih dešavanja u Iraka, gdje su i rođeni.

Budući da ih nisu imale kome prepustiti na brigu sestre su Emmanuela i njegovog brata Ahmeda dale u dom za nezbrinutu djecu.

1998. godine, dom u kojem su bili smješteni, je posjetila poznata australijska humanitarka Moira Therese Kelly. Budući da su joj skrenuli pažnju, odvela ih je u svoj dom u Australiji kako bi obavila medicinske preglede sa njima. U međuvremenu je postala njihov heroj i nova majka.

Ahmed je odrastao u popularnog plivača koji je 2012. godine nastupao za Australiju na paraolimpijskim igrama. Emmanuel je također nadaren, ali za pjevanje. Sa svojih 17 godina je nastupao u australijskoj verziji show-a The X Factor.

Svojom izvedbom numere “Imagine” Johna Lennon, doveo je članove žirija, ali i publiku do suza. Ova pjesma je u njegovoj izvedbi naprosto dobila novo značenje. Ovo je zaista hrabar čovjek sa divnom porodicom koji je zaslužio svako dobro u životu.

 

kronervijesti.info

O nama nedim

Vidi još

NAKON SVAĐE, OSTAVILA JE MUŽA I SINA: Dva dana kasnije, objavio je potresno pismo!

Ovom tati radni dan je mnogo težak… Nakon dugog, napornog dana u kancelariji, vraća se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *