Friday , June 22 2018
Home / Showbizz / ONA ĆE SIGURNO POBIJEDITI OVE SEZONE: POGLEDAJTE KO JE PRELIJEPA BOSANKA IZ BEČA KOJA DIVNO PJEVA U ZVEZDAMA GRANDA…

ONA ĆE SIGURNO POBIJEDITI OVE SEZONE: POGLEDAJTE KO JE PRELIJEPA BOSANKA IZ BEČA KOJA DIVNO PJEVA U ZVEZDAMA GRANDA…

Monika Ivkić iz Beča, rodom iz Gradačca večeras je potpuno briljirala u Zvezdama Granda. Kako je ovo njeno prvo predstavljanje u popularnom muzičkom programu, ona je de×nitivno jedno od najvećih otkrića ovoga šou programa. Svojim izgledom i pjevanjem je potpuno osvojila žiri i publiku, pa je već vide u ×nalu.

Monika je u Zvezdama Granda osvojila svih sedam DA. Žiri je bio očaran njenim pjevanjem, a tek kada su se spustili zidovi imali su šta vidjeti. Osim što dobro pjeva, Monika je svojim izgledom sve oborila s nogu, a najviše oduševljeni time bili su Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac. Oni doslovice nisu skidali pogled s nje. Koliko je Monika zablistala najbolje kazuje komentar Marije Šerifović.

Pobjednica Eurosonga je istakla kako će joj ona odabrati pjesmu, kao i to da su sad u ×nalu da bi pobijedila. Jelena Karleuša je prokomentarisala kako ima sve što treba jednoj zvijezdi, da je prezgodna i da predobro pjeva. Inače, Monika je u jednom njemačkom talent showu osvojila četvrto mjesto.


ekskluziva.ba

O nama nedim

Vidi još

POSLE 3 DANA ĆUTANJA: Napokon se oglasila Aleksandra: Ovo je njena priča o OTMICI

Skandal koji se nedavno dogodio u Parovima i dalje se prepričava. Jedna od najpopularnijih učesnica ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *