Friday , June 22 2018
Home / Zabava i zanimljivosti / PIJANI VOZAČ AUTOM MU ULETIO U DNEVNI BORAVAK: ‘Scena je bila prilično nadrealna, a taj mladi dečko je vrlo vjerojatno alkoholičar’

PIJANI VOZAČ AUTOM MU ULETIO U DNEVNI BORAVAK: ‘Scena je bila prilično nadrealna, a taj mladi dečko je vrlo vjerojatno alkoholičar’

Ukućani su se jako preplašili i još ne mogu vjerovati što se dogodilo sinoć u njihovoj kući.
Pijani vozač skrivio je bizarnu prometnu u noći na nedjelju u Zagrebačkoj ulici u Loboru. Mladić je uslijed neprilagođene brzine sa svojim Hyundayjem sletio sa županijske ceste, ušao u dvorište obiteljske kuće i zabio se u zid dnevne sobe. U trenutku nesreće vlasnik kuće Branimir Ogrinšak gledao je u dnevnoj sobi televiziju.

“To vam je bilo dosta nadrealno. Ja sam vam, naime, prije spavanja otišao u kuhinju i dnevnu sobu i u dnevnoj sobi sam uključio televizor i počela su se lomiti stakla, srušio se zid. Ja sam skočio sa strane i dobro sam prošao. Takav je bio kut da mene cigla nije mogla ozlijediti”, prepričava Ogrinšak za RTL.
‘Bio je prilično alkoholiziran’
“Vozač je bio jako alkoholiziran. Policija je utvrdila velike promile. To vam je jedan, koliko sam provjerio, mladi čovjek koji je već, neću biti prost, vjerojatno alkoholičar. Znači, alkohol i brzina su bili presudni”, tvrdi Ogrinšak.

Procjenjuje da bi šteta na kući mogla biti oko 40.000 kuna.
“Fasada, unutra cijela prostorija je uništena, grijanje – znači radijator, prozor. Dosta neugodna situacija, ali sad sam to sanirao. Neki susjedi su mi pomogli i čekamo da osiguranje dođe i da se procjeni šteta službeno”, objašnjava Ogrinšak.

‘Glavna smo atrakcija’
“Mi smo glavna atrakcija tu. Tko god prođe mi smo uz glavnu cestu, svi nas fotografiraju. To je ljudima interesantno. Velika sreća što nitko nije nastradao”, kazao je Ogrinšak i dodao kako mu se ovakva situacija nikad nije dogodila te da se sve odigralo filmski.
Mladić je prošao bez većih ozljeda, a Ogrinšak tvrdi da nije imao čak niti vozačku dozvolu.

kronervijesti.info

O nama nedim

Vidi još

NAKON SVAĐE, OSTAVILA JE MUŽA I SINA: Dva dana kasnije, objavio je potresno pismo!

Ovom tati radni dan je mnogo težak… Nakon dugog, napornog dana u kancelariji, vraća se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *