Klikom na sliku pristupite sajtu.

MLADIĆ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE SA SRPSKOG FAKULTETA: Studentkinje su spremne na sve za položen ispit! Ne smeta im što profesori imaju i po 60 godina! – ZEZANJE
Thursday , July 19 2018
Home / Vijesti / MLADIĆ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE SA SRPSKOG FAKULTETA: Studentkinje su spremne na sve za položen ispit! Ne smeta im što profesori imaju i po 60 godina!

MLADIĆ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE SA SRPSKOG FAKULTETA: Studentkinje su spremne na sve za položen ispit! Ne smeta im što profesori imaju i po 60 godina!

Srodni članci

Vic Dana : Kad te budem …
34 mins ago

PSIHIJATAR UPOZORAVA. SAMO SEBI UNIŠTAVATE PSIHU: ZA OVIH 9 STVARI SE NE PRAVDAJTE, NIKAD I NIKOM!
12 hours ago

Bizarne stvari koje postoje SAMO u Japanu
12 hours ago

Jedan mladić iz Srbije podelio je sa svima šokantnu ispovest, ali je želeo da ostane anoniman.

On je svima objasnio kako stoje stvari na fakultetima i šta su sve studentkinje spremne da urade da bi dobile pozitivne ocene.

“Dobar prijatelj mog oca je na visokoj funkciji na jednom fakultetu u gradu u kome živimo. Znaju se još od malena i često dolazi kod nas. Kao braća su. Često priča šta se dešava na fakultetu. On čovek ima skoro 50 godina, na fakultetu je skoro 10 godina, i za to vreme je bio sa previše devojaka koje studiraju tamo. Samo ću reći da je taj broj veći od 50. Neke od tih devojaka su moje godište i sa nekima sam bio u srednjoj. Neke od njih su u srednjoj bile fine i normalne devojke”, rekao je mladić i dodao:

“I dan danas ne mogu da verujem da devojke od 19-20 godina mogu da budu sa čovekom koji je duplo stariji od njih, samo da bi završile ispit bez učenja. Te devojke će sutra svojoj deci da drže lekcije o tome kako da se ponašaju, da budu pažljive pri izboru momaka jer su svi muškarci isti, kako je njihovo telo najdragocenije i da paze kome se daju, kako je njihova majka bila najbolji student na fakultetu. Mogu samo da zamislim šta se dešava po drugim fakultetima… Jadno da ne može jadnije”, završio je on.

Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Nebojša Mandić

Dodatni kutak zabave:

O nama admin

Vidi još

NEOPISIVA TUGA: Javio majci da je diplomirao SMS-om u 14 sati. U 15.20 poginuo u “Golfu”

U Stjepan Polju, gračaničkom naselju, jučer je veliki broj mještana klanjao dženazu 26-godišnjem mladiću Harisu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *